Huis met rieten dak te koop in Matsalu Nationaal Park, Estland

  • Trinus

    Huis met rieten dak te koop in Matsalu Nationaal Park, Estland

    Estland, het land voor iedereen die een hoge mate van zelfvoorzienendheid nastreeft. Op het platteland leven heel veel mensen dicht bij de natuur. Mensen verbouwen vaak hun eigen voedsel, meestal uit noodzaak, soms uit principe. Wij bezoeken Estland al vanaf het jaar 2000 en wonen hier nu 4 jaar permanent. Wij zouden hier nooit meer weg willen. Estland, een modern land en toch dicht bij de natuur.

    Wij bieden een huis te koop aan. Dit huis kochten we in 2001 en hebben we zo authentiek mogelijk laten verbouwen in 2002 en 2003. We hebben het huis gebruikt als zomerhuis. Nu wonen we op een andere plek en willen we dit mooie huis graag aan iemand anders overdragen.

    Het huis is gelegen op een perceel van maar liefst 1,1 hectare grond. Het object ligt midden in het Matsalu Nationaal Park aan de zuidkant van de Matsalubaai. Op het erf een mooie boomgaard (appels), bessenstruiken en genoeg ruimte om een eigen groententuin te beginnen. Het erf grenst aan een mooi bos. Er is uitzicht vanaf het perceel naar de baai. Tevens is er een ruime (buiten)kelder aanwezig!

    Het huis heeft een zeer ruime keuken, een grote zitkamer, een badkamer en een ruime entree op de begane grond en

    twee slaapkamers op de verdieping. Het huis is geschikt voor bewoning gedurende het hele jaar. Voor foto's verwijzen wij naar: http://www.kv.ee/muua-keemu-lahe-laheduses-matsalu-rahvuspargi-serv-1724064.html.

    Onze vraagprijs is 79.950 Euro (onderhandelbaar).

    Met vriendelijke groeten,

    Trinus & Miranda

  • stef

    teretere,

    Leuk hier zo'n berichtje te zien, ik woon namelijk ook in estland, al 6 jaar inmiddels.

    Ben wel benieuwd naar jullie.

    Hebben jullie emailadres?

    groetjes

    stef

  • hans

    heb ook een boederij gekocht 30 kilometer van tallinn op de weg naar tallinn geef me een mailtje indien mogelijk hans.pijnenburg@pacopar.nl

  • jan willem

    Hallo Trinus en Miranda

    Wij hebben wel interesse, kun je ons iets meer details over het huis geven, wij wonen in NL en willen graan naar elders. groeten Jan Willem / Christiane

  • Trinus

    Hoi Jan Willem en Christiane,

    We zijn net bezig met mensen die heel serieus lijken om het huis te gaan kopen. Het hangt nu nog af van het verkrijgen van een hypotheek. Voor de rest is alles rond. Mocht er alsnog een kink in de kabel komen dan laten we het jullie wel even weten.

    Hebben jullie Estland al eens bezocht?

    Met vriendelijke groeten,

    Trinus en Miranda